2023-03-24
由於朋友就快生日,於是想book一間特別啲嘅餐廳同佢慶祝。喺OpenRice搵到呢間以camping主題餐廳,裝修係幾特別!唔錯!我哋分別買咗燒肉拼盤,牛肉拼盤,集採拼盤,厚燒牛舌,雞腎,蟹膏蓋,月見醬飯團……老實講個月見飯團真係好好食,食完一份再encore 。但係牛肉拼盤就真係麻麻哋,唔知係咁啱唔好彩,食咗幾塊都係好多根。燒肉拼盤豬頸肉又係,靭都咬唔到。😅!其他啲雞,雞腎,豬軟骨還OK!嘢食嚟計, side dish 好食過主打嘅燒肉。但係啲服務質素真係麻麻地,唔優做咁嘅樣!問親乜嘢都冇乜耐性去問!去到差唔多最尾,問我哋仲有冇甜品要嗌,我哋同佢講唔使,因為我哋仲有個生日蛋糕。但係我哋都未話要上(因為我哋仲燒緊),問都唔問就攞咗個蛋糕擺喺枱😅。部份食物質素及服務態度有待改善。