母亲节带伟大既母亲黎撑黄店, 五一黄金周撑黄店!咁homeland咁黄,又咁多人排队, 咁我地就预早左就订位一黎到坐低 见到有连侬墙,又播港台节目,好黄!餐牌都多选择既 价钱都非常公道同合理唯独佢无手工啤酒饮住 即使佢有写系drink menu、 依个有少少失望既 不过算啦咁佢都提供水有 同埋我见其他人有饮花茶呀咁先上沙律 叫左虾同八爪鱼都系用意大利醋 甜甜地既如果你唔钟意依个sauce, 咁你就无菜食喇叫左依个蚬手工意粉 简左小辣佢个手工意粉好似上海面/油面咁粗几得意 但唔系al dente意粉依个菠菜意大利饭系好味 推荐!后面既蚝汤都好鲜既依个忌廉汤 好重忌廉味 都推荐!依个牛排等左好耐 不过系好值得等既牛味好重 煮得岩岩好 唔靭不过肥左啲但另一个更好味 系好味到我影唔到既系佢个猪肩 个个系必叫!!!!好重猪味 同埋好柔嫩嘅肉!本身冇谂住要依个鳗鱼全日早餐食,不过我哋等个薄饼等左成40分钟,都未到嘅时候,就觉得唔太饱其实佢嘅份量都比较少,所以我哋就再加点左薯条同依个鳗鱼全日早餐法包唔脆,滑蛋够滑,鳗鱼正常,份量都多其实如果系一个人食都会饱。等左四十分钟既pizza终于登场佢其实几好
母亲节带伟大既母亲黎撑黄店, 五一黄金周撑黄店!
一黎到坐低 见到有连侬墙,又播港台节目,好黄!

餐牌都多选择既 价钱都非常公道同合理
咁佢都提供水有 同埋我见其他人有饮花茶呀咁
先上沙律 叫左虾同八爪鱼
都系用意大利醋 甜甜地既
如果你唔钟意依个sauce, 咁你就无菜食喇

叫左依个蚬手工意粉 简左小辣
佢个手工意粉好似上海面/油面咁粗
几得意 但唔系al dente意粉

依个菠菜意大利饭系好味 推荐!
后面既蚝汤都好鲜既

依个忌廉汤 好重忌廉味 都推荐!

依个牛排等左好耐 不过系好值得等既
牛味好重 煮得岩岩好 唔靭
不过肥左啲
但另一个更好味 系好味到我影唔到既系
佢个猪肩 个个系必叫!!!!
好重猪味 同埋好柔嫩嘅肉!

等左四十分钟既pizza终于登场
佢其实几好味 不过真系等太耐

其实等既期间 我见其他枱既客都无野食紧
我见佢又出冲紧外卖单
而外面人龙又多 打哂蛇饼咁
个厨房似搞唔掂咁多野做
依个系我地既唯一投诉

佢服务系好好架 因为佢咁迟上pizza俾我地时 佢都有唔好意思
同埋帮我地落单既眼镜哥哥 系唔洗用纸写低我地叫既𩠌 都记得到 都好抵赞架!

听爸爸妈妈讲 佢地其实早早黎过食晏就
佢地话人少啲服务都快啲
嗯 加油呀homeland!
  • 香煎澳洲黑毛安格斯西冷
  • 香煎西班牙伊比利亚猪肩肉