2014-04-20 599 浏览
睇到雜誌介紹呢度招牌菜,一心來一試,舖內超細,開放式㕑房令空間感擴大,order了目標,等左成半粒鐘忍唔住出聲問下,女店員語帶不耐煩說好多單排緊,我眼見全場計埋我倆得六個人,而且有兩個客人仲差唔多食完,莫非另外個兩個order左好多野(點解我咁火),因為個兩個客人只order兩客唔知咩自選味道嘅心太軟,店方話要即時做,所以令到我地個order再推遲做終於等左34分鐘,我嘅"溫柔暴力"出現左,店方配上一個鐵搥,我扑左三四下,發現朱古力外殼都幾厚,但因朱古力溫度比軟高,做唔到一扑就破嘅情景,一個朱古力外殻,裏面只有兩粒brownie同一開二嘅士多啤梨,再加埋個雪糕收$75個,個人認為未免太貴,有耐性嘅話,試一次便夠!

終於等左34分鐘
2014-04-18