有d日子,辛苦返完一日工,总会想食d comfort food 开心下,奖励下自己!而美式burger and fries 一定系我comfort food 既第一位  系湾仔住既朋友介绍食这间,我几钟意成个感觉,虽然nearby好多酒吧,但我觉得渠比较啱倾计,渠有pub 既感觉,但唔太嘈!虽然好多电视,但冇开声!        叫左2个包,靓仔老外好细心,主动问要唔要切一半。 btw...我坐个位望到kitchen ,佢个melted cheese fries 系真系melted cheese ah!! 而唔系芝士酱酱鸡肉汉堡- 好好食呀,炸鸡但keep 到juicy 牛肉汉堡- 生熟度刚刚好!之前食过buffalo Wings ,所以今次试crispy garlic wings!! 有惊喜!推荐!佢个皮好脆!

系湾仔住既朋友介绍食这间,我几钟意成个感觉,虽然nearby好多酒吧,但我觉得渠比较啱倾计,渠有pub 既感觉,但唔太嘈!虽然好多电视,但冇开声! [强]  [强]  [强]

叫左2个包,靓仔老外好细心,主动问要唔要切一半。 btw...我坐个位望到kitchen ,佢个melted cheese fries 系真系melted cheese ah!! [色] 而唔系芝士酱酱

鸡肉汉堡- 好好食呀,炸鸡但keep 到juicy

牛肉汉堡- 生熟度刚刚好!

2019-01-09