2021-10-09
White wine Blue Mussels 228青口唔重味,但係白酒汁好濃酒香。配上蕃茄包點哂啲汁,食埋啲蒜頭,不得了French Quail Leg168法式鵪鶉脾,少少咬口,好濃烈既油香。好欣賞下面既grill蕃茄,加左調味粉,我本身唔係好食蕃茄都係咁食Spaghetti Pomodoro 178好濃茄香,意粉有口感,仲有些少cheese喺面。令到咸酸平均,會不停想食下一啖Lamb rack 438肉質香嫩,下面燒蔬菜都調味很好,攞碟又靚,點少少薄荷醬令威爾斯皇室羊架更好味Cappuccino Gelato 12咖啡味好香,隔離嘅dark Chocolate一定要食埋,同店點有得比!MockingbirdTequila rum 薄荷 沖的,飲口清甜但後勁凌厲Treasure 呢到既signature cocktail,上面有隻好QQ既中華白海豚都係用酒做的,別有心思
French Quail Leg168
Spaghetti Pomodoro 178
Lamb rack 438
Cappuccino Gelato 12
Mockingbird
Tequila rum 薄荷 沖的,飲口清甜但後勁凌厲
Treasure