最高性價比自助餐,冠絕全港 Mr.Steak a la minute 一直都係我自助餐嘅心水之選!因為佢哋食材陣容超級豐富豪華,唔怪之得未夠鐘都可以見到門口好多人排緊隊!一入到去可以見到兩張長枱放滿晒唔同種類嘅甜品,已經足以令到好多女仔尖叫!再行前啲就可以見到波士頓龍蝦堆左成座山咁🦞隔籬就係蟹腳,仲有翡翠螺青口大蜆隔離就可以見到係生蠔區,今日係法國同埋日本產地嘅生蠔,師傅好快手,而且好好禮貌啲生蠔隻隻都好新鮮,唔使夠晒大隻飽滿,今日真係食得好盡興另外熟食區都完全唔可以放過,佐賀和牛鐵板燒,平時要喺好貴嘅爐端燒先可以食到家陣可以無限任食,豚肉壽喜燒唔可以放過另外仲有沙律吧、cold cut、甜品區同埋飲品區都好多選擇!星期一至四做緊優惠,只要五點入座成人每位$378❤️📍Mr. Steak Buffet a la minute香港銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓.

最高性價比自助餐,冠絕全港

啲生蠔隻隻都好新鮮,唔使夠晒大隻飽滿,今日真係食得好盡興

豚肉壽喜燒唔可以放過

星期一至四做緊優惠,只要五點入座成人每位$378❤️

📍Mr. Steak Buffet a la minute
香港銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓.