2020-09-17
繼有左bb後最中意食芝士,其次就係拉面🍜老公搵左好幾間拉面帶我食,總括有幾間都唔錯,值得回味一下🤓鬼金棒係我覺得幾有特色既一間,裝修別緻,氣氛都好似身處日本食拉面咁👍🏻仲有好多鬼面🤓可以睇到師傅在煮拉面👍🏻拉面款式都幾多,落單後好期待,因為佢有辣湯底😋😋😋🌶🌶我就揀左增量叉燒辣麻味拉面小辣再加芽菜🤓勁中意食芽菜既我 食拉面一定唔可以小芽菜😋每人都有條圍裙仔,等大家食拉面時都唔會整污糟件衫,好細心👍🏻我個增量叉燒終於黎啦🤓見到芽菜既份量好滿意 加埋肥嘟嘟既叉燒 就覺得個份量我都未必食得哂🤭佢個湯底辣辣地又甜甜地,有啲肉碎👍🏻配起拉面唔錯😋老公個碗係增量叉燒x2,我見分別在卡叉燒既肉係我個叉燒既double😂睇到都飽飽地而拉面既質地岩岩好 唔會好林都唔硬👍🏻軟硬度係岩岩好👍🏻如果可以再辣一度都唔錯🤓咁樣兩碗都係300有找,價錢唔算太貴,但食到一碗夠份量既日式拉面🍜值得推薦🤓臨走時仲見到唔小人排隊,好彩到既時候岩岩有兩個位🤓👍🏻
仲有好多鬼面🤓可以睇到師傅在煮拉面👍🏻
拉面款式都幾多,落單後好期待,因為佢有辣湯底😋😋😋🌶🌶
臨走時仲見到唔小人排隊,好彩到既時候岩岩有兩個位🤓👍🏻