2017-04-28 255 浏览
又到左lady's night 不像我同我好姊妹周圍搵好嘢食兩個女人浪漫的燭光晚餐今日揀咗呢間餐廳雖然唔係好近地鐵站但係竟然呢個星期二嘅晚上會full house好彩有預約!入到去裏面見到已經有好多生日快樂牒代表其實好多人都嚟呢度慶祝生日咩意思?意思係好多人都將咁重要嘅日子來呢度慶祝我見到呢啲咁窩心嘅碟,我就知呢間野肯定唔錯!叫咗個龍蝦湯龍蝦湯賣相幾好,味道濃郁,夠熱!黑松露田螺多士賣相靚,黑松露香氣撲鼻多士香脆多重口感,一口又一口吃不停我地點左兩杯含酒精飲品呢杯有益力多、荔枝,甜甜地,賣相靚!加上一支紫色嘅花,好優雅Peach、Gin、香檳。呢一杯都好好飲,但我鍾意上面有要得多果杯多啲!口感層次豐富多啲!飲品餐牌都好多選擇,職員都好熟酒類飲品的特性, 介紹得好詳細主菜係黑毛豬豬扒最近好多餐廳都推出黑毛豬菜單每間都好有特色豬肉唔騷、有口感而且唔硬塗上蜜糖芥茉層次豐富全晚賣相最靚嘅係甜品雪糕上面係蜂巢放上上面係一片玫瑰花瓣下面係一個好大嘅冰左將雪糕保冷雪糕唔算太甜、香滑、唔太甜,配上上面嘅蜜糖,甜度恰當好處,你一篇紅色的玫瑰花瓣畫龍點睛,提升咗成個甜品的搶鏡度兩個人,$1000
又到左lady's night

入到去裏面見到已經有好多生日快樂牒
代表其實好多人都嚟呢度慶祝生日
咩意思?
意思係好多人都將咁重要嘅日子來呢度慶祝
我見到呢啲咁窩心嘅碟,我就知呢間野肯定唔錯

叫咗個龍蝦湯
龍蝦湯賣相幾好,味道濃郁,夠熱!

黑松露田螺多士
賣相靚,黑松露香氣撲鼻
多士香脆
多重口感,一口又一口吃不停

我地點左兩杯含酒精飲品
呢杯有益力多、荔枝,甜甜地,賣相靚!
加上一支紫色嘅花,好優雅

主菜係黑毛豬豬扒
最近好多餐廳都推出黑毛豬菜單
每間都好有特色
豬肉唔騷、有口感而且唔硬
塗上蜜糖芥茉
層次豐富