2023-12-27 63 浏览
天氣凍冰冰,梗係約埋好友去打邊爐!我就喜歡去人氣日本涮涮鍋 牛気度打邊爐,原來銅鑼灣店翻新左丫!作為牛魔王嘅我哋,揀左 LV4 澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛+海鮮放題!我哋仲揀左新推出嘅 #冬季限定 #北海道夢幻海鮮湯,兼送 #松葉蟹腳海鮮併盤,店員都推介我哋試丫!「北海道夢幻海鮮湯」以赤味噌湯為基底,整鍋都充斥住鮮甜海鮮味,蝦味濃郁!配埋個超豐富海鮮併盤,包括松葉蟹腳、原隻鮑魚、半殼扇貝、海螺、大海蝦、青口、脆鯛魚片,將窩心升級!話明火鍋放題,肉類海鮮等可以用QR CODE 落單,個人推介澳洲穀飼黑安格斯牛、美國極黑牛,估唔到佢哋有牛骨髓添!自助corner 就有本地有機蔬菜、熟食、關東煮、前菜、甜品等!飲品就有大量款色嘅罐裝飲料,同埋咖啡機可以自己沖!仲有雪糕機同埋棉花糖機,啱晒大人小朋友🥰我就最喜歡佢地有日本直送嘅烏冬同拉麵,真係特別彈牙!宜家只要任何惠顧,拍下祈願板照片或牛気火鍋照片,並上載至個人社交網站,就可以獲得牛気御守一個🥰
天氣凍冰冰,梗係約埋好友去打邊爐!

我就最喜歡佢地有日本直送嘅烏冬同拉麵,真係特別彈牙!

2023-12-21