2007-12-07
上年食過一庚TEA BUFFET, 對佢既芝士蛋糕念念不忘, 因為又夠芝士味又實淨, 所以一心諗住去再食佢既CHEESE CAKE , 所以今日決定再去食多次啦, 但只係一年之隔, 卻退步左99%! 唯一值得食既只係點心, 點心有牛肉, 燒買同蝦餃..蛋糕方面, 得朱古力蛋糕可以食得落口, 另外個雜果蛋糕好明顯係普通野, 見到都唔想食果D, 又有D 細細件既芝麻蛋糕, 勁難食, 食了一啖即吐出來!!! 唯一好味D 係個焦糖布丁, 有個奶凍, 但冇味的, 最激氣係, 甜品就係得呢幾款, 上年去大約半個鍾至9個字就轉款, 今年就係得擺起台果D, 失望到極點, 3個鍾有乜理由D 甜品就係得擺起台果D , 連沙律蝦果D都冇晒, 得返一盤切到細細粒既雜果, 勁CHEAP!!! 全程唯有勁食D 點心, 因為冇野可以食了!!! 總之失望之餘仲浪費金錢, 百5蚊我去普通餐廳都食到好多正野添啦! 激氣, 好退步好差! 以後唔會再去!!! >_<
唯一值得食既只係點心, 點心有牛肉, 燒買同蝦餃..