2023-07-29
✔️莫索堂拉芝士排骨 $158排骨都幾大件 而且肉質算軟淋🥰調味偏辣 不過有好多芝士中和返啲辣味😝 不過呢個一定要趁熱食 如果唔係嘅話芝士就會硬咗🙈✔️芝士蟹子蛋捲 $128聽講呢個係呢間店嘅signature✨果然真係唔錯 蛋捲好軟嫩 帶蛋香🤤中間仲要有好多蟹子🦀反而芝士嘅存在感比較低~✔️八爪魚湯鍋(八爪魚)$228佢有得揀配醬油湯底定係韓式辣湯🌶️我哋就揀咗後者 幾惹味又唔會太辣 八爪魚幾大隻🐙 口感彈牙新鮮 底下仲有好多唔同嘅菜菇 年糕同埋魚腐❤️✔️火灸牛 $98呢個被想像中好食好多😳 店員即場會拎火槍來燒 雖然佢切得比較薄 但係油脂仍然十足 重牛味正😆✔️滷水五花腩 $288五花腩係食韓國嘢必食嘅菜😚 同平時唔同 由於呢到冇燒過 所以食落冇平時咁肥膩~ 加埋辣醬包生菜去食好食🥬 不過講唔停就食唔出去滷水味🤔✔️士多啤梨雪冰 $88✔️朱古力雪冰 $88冇諗過呢度嘅甜品係咁出色😍 呢兩個雪冰都好綿🥹 而且每一啖都好夠味‼️特別鍾意士多啤梨味嗰款 底下嘅冰好重牛奶味好好食🥛😋✔️蜜瓜沙冰 $68✔️巨峰乳酸梳打 $48
✔️莫索堂拉芝士排骨 $158
✔️芝士蟹子蛋捲 $128