2025-05-18
本身滿心歡喜去食A4和牛,真係完全估唔到會咁1. 完全唔明白點解每次只係得一張order紙去咁多間放題,人哋每一間都係有一堆order紙,或者用手機落單,係呢間嘢特別唔方便,每次落完單,就要重新攞過一張,係極度麻煩,而且侍應態度完全不友善,完全冇食緊放題嘅感覺2. 張枱已經本身好細,完全唔適合食放題,竟然同我講仲要搭枱,真係成件事得個笑字,比成$600一個人,都坐得完全唔舒服,呢件事真係香港先可以發生3. 侍應態度好差,喺隔離行過諗住叫佢,我成個身轉埋加上拎起隻杯,已經好大動作,佢都可以扮見唔到,仲好戲過梁朝偉同劉德華4. 和牛除咗第一round之外,之後嗰啲都唔太靚,亦都唔肯定係唔係A45. CP值超級低,比成$600 都冇乜嘢食,仲要另外加錢先有嘢飲最近已經好少喺香港食嘢,心諗唔會咁容易撞板掛,點知都係中伏俾咗呢個價錢,好深信可以有更加好嘅食物以及服務質素總結一句,每出一次街食嘢,就可以更加深入感受到點解香港飲食業每況愈下。只希望飲食業能夠自我反省,止於至善。
1. 完全唔明白點解每次只係得一張order紙
最近已經好少喺香港食嘢,心諗唔會咁容易撞板掛,點知都係中伏
俾咗呢個價錢,好深信可以有更加好嘅食物以及服務質素