夏至嗰日☀️,都真喺幾熱!去咗食炎夏椰樂祭,俾佢個喇沙湯底吸引咗😻,好開胃咁😛。✨ 原來有好多限定優惠同飲品,仲見到個 DSE 畢業季優惠,為學生打打氣!🎉我地揀咗 120 分鐘日本 A4+ 黑毛和牛火鍋放題,仲有任飲特調雞尾酒,夠晒過癮!🍹 送澳洲 M9 和牛牛丸同海鮮拼盤,超吸引!😋湯底揀咗喇沙椰爺仲夏鍋,香濃椰味配微微辣度,飲落好開胃 🍲。木瓜椰皇嫩雞鍋就清甜養顏,用嚟涮唔同嘅配料有唔同嘅風味✌🏻講到主角日本 A4+ 黑毛和牛,真心高質!🥩 油花分佈均勻,輕涮幾秒,入口軟嫩 Juicy,牛味濃郁,食落好滿足!伊比利亞黑毛豬梅肉更加係驚喜,肉質彈嫩,帶點甜甜嘅脂香,涮完仲保持嫩滑,同木瓜椰皇湯底一齊涮,甜香同清甜嘅湯底夾到天衣無縫!🐷🥢特別推介酒糟嫩牛舌,入口軟嫩,帶點酒香,食落好有層次 😍🥢。澳洲 M9 和牛牛丸彈牙多汁配埋任食鮑魚同海鮮拼盤,鮮味爆棚,每啖都好滿足!😋🦪其他台灣直送小食如豬血糕同花枝丸,口感正宗,食到停唔下來!🍡只要叫日本 A4+ 黑毛和牛火鍋放題,特調雞尾酒就可以任飲😻 藍調微風清爽解膩,邊打邊爐邊飲酒真係好正!🚀

澳洲 M9 和牛牛丸彈牙多汁

配埋任食鮑魚

同海鮮拼盤,鮮味爆棚,每啖都好滿足!😋🦪