2021-08-12
𝙞'𝙫𝙚 𝙖𝙡𝙬𝙖𝙮𝙨 𝙗𝙚𝙚𝙣 𝙖 𝙟𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙛𝙤𝙤𝙙 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙖𝙣𝙙 𝙮𝙖𝙠𝙞𝙣𝙞𝙠𝙪 𝙞𝙨 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙛 𝙢𝙮 𝙛𝙖𝙫𝙤𝙧𝙞𝙩𝙚 𝙟𝙥 𝙙𝙞𝙨𝙝𝙚𝙨. 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙞𝙘𝙚 𝙤𝙛 𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙖𝙣𝙙 @gyuta_wagyu 𝙤𝙛𝙛𝙚𝙧 𝙖𝙧𝙚 𝙦𝙪𝙞𝙩𝙚 𝙚𝙭𝙩𝙚𝙣𝙨𝙞𝙫𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙬𝙚𝙡𝙡 𝙢𝙖𝙧𝙞𝙣𝙖𝙩𝙚𝙙 𝙬𝙝𝙞𝙘𝙝 𝙧𝙚𝙨𝙚𝙢𝙗𝙡𝙚 𝙢𝙤𝙧𝙚 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙠𝙗𝙗𝙦. 𝙬𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙪𝙧𝙥𝙧𝙞𝙨𝙚𝙨 𝙢𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙢𝙤𝙨𝙩 𝙞𝙨 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙤𝙛𝙛𝙚𝙧 𝙧𝙖𝙢𝙪𝙣𝙚🤩(𝙖 𝙟𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙩𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙛𝙩 𝙙𝙧𝙞𝙣𝙠) 𝙞𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙖𝙡𝙡-𝙮𝙤𝙪-𝙘𝙖𝙣-𝙚𝙖𝙩 𝙢𝙚𝙣𝙪. 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙞 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙞𝙩'𝙨 𝙖 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙚𝙭𝙥𝙚𝙧𝙞𝙚𝙣𝙘𝙚💯.早排出開荃灣整嘢經過見到牛太出左個夏日祭,入座前抽中大獎仲有29%off,不過我就冇咩呢啲運🤣 坐低即刻整返支日本直送波子氣水,食物方面推介厚切牛舌,食落爽口彈牙,特選霜降迷你牛扒同牛肋肉都唔錯幾稔身,另外海鮮方面選擇都幾多,竟然包埋燒蠔,不過就細隻啲冇咁鮮甜
早排出開荃灣整嘢經過見到牛太出左個夏日祭,入座前抽中大獎仲有29%off,不過我就冇咩呢啲運🤣 坐低即刻整返支日本直送波子氣水,食物方面推介厚切牛舌,食落爽口彈牙,特選霜降迷你牛扒同牛肋肉都唔錯幾稔身,另外海鮮方面選擇都幾多,竟然包埋燒蠔,不過就細隻啲冇咁鮮甜,另外仲有豬頸肉、雞腿肉、多款冷面拉麵石鍋飯等等,至於甜品因為食得太飽冇叫到,不過見人哋有燒棉花糖、朱古力香蕉、鯛魚燒果啲好似都唔差,最尾食咗杯mövenpick雪糕就算~