寿喜烧牛肉蛋包饭寿喜烧汁淋满牛肉同蛋包饭,非常惹味。蛋庵列烹煮时间把控得几好,口感嫩滑👍🏻饭底系用珍珠米加蔬菜粒既炒饭 。半熟滑蛋,沾满寿喜烧汁既牛肉再加上粒粒分明既炒饭,口感丰富。另外,份量都唔少。醇厚清酒煮青口锅配香草薯条 醇厚既清酒去除左青口既海腥味,令青口味道更加鲜甜 ,而青口肉质嫩滑弹牙,钟意食青口既朋友,值得一试👍🏻浓郁味噌大虾意粉 大虾都有5-6只左右,肉质弹牙,意粉够Creamy,整体感觉不过不失🤔玉子薯蓉沙律 薯蓉口感绵密顺滑,溏心蛋被切开一半,蛋黄慢慢流出,融入薯蓉当中,口感丰富👍🏻抹茶麻糬沙冰 麻糬Q弹 ,抹茶味道浓郁,系无糖既,沙冰口感绵密,整体唔错,不过好细杯,如果可以大杯D就更好😆夏日海洋梳打味道似波子汽水,淡蓝色,晶莹剔透,打卡一流
寿喜烧牛肉蛋包饭

醇厚清酒煮青口锅配香草薯条

浓郁味噌大虾意粉

玉子薯蓉沙律

抹茶麻糬沙冰

夏日海洋梳打
味道似波子汽水,淡蓝色,晶莹剔透,打卡一流