2020-12-05
這間燒肉酒場位於銅鑼灣渣甸坊48號釆怡閣地下4號店舖!店舖雖然唔係好大!但係坐落感覺都好舒適😙😙😙!裝修方面都好特別!.椰菜絲沙律羊卷肉羊後膝韓出式豬腩肉車海老炸蠔羊湯烏冬.羊後膝:賣相相當之吸引😍😍😍!望見都感覺好新鮮!食入口味道好鮮味😋😋😋!咬入口覺得好腍身!味道好正👍👍👍!.韓式豬腩肉:豬腩肉睇見覺得好新鮮!肉質鮮嫰👍👍👍!食入口味道超好味😋😋😋!肉質好腍身!真係唔錯!.羊卷肉:店舖用咗自制嘅醬汁!帶出羊卷肉嘅味道😋😋😋!食入口感覺好特別🤔🤔🤔!.炸蠔:賣相都好吸引😍😍😍!金黃色外皮!十分之鬆脆!外脆內軟!咬落又有口感!好香生蠔嘅鮮味!食入口都算唔錯👍👍👍!.車海老:蝦身都算大隻!食入口感覺味道好鮮😋😋😋!咬落去都好爽口!完全冇加醬油!都感覺好正👍👍👍!.羊湯烏冬:好香羊肉湯嘅香味😙😙😙!味道十足!其實我覺得都唔需要再落其他嘅配料都可以!去嘅烏冬就咁食都好正😋😋😋!.椰菜絲沙律:食入口酸酸甜甜十分之開謂!餐前食D相當之唔錯!提起食慾!椰菜絲又夠爽口!又有口感!.*價錢一般!食物都算有質素!係銅鑼這個地方!都可以接受*
這間燒肉酒場位於銅鑼灣渣甸坊48號釆怡閣地下4號店舖!
椰菜絲沙律
羊卷肉