上星期11/4新开嘅小店见到店舖外嘅设计都好有心思,新开张期间仲有9折优惠,即刻约埋朋友嚟一齐食lunch本来担心午餐巅峰时间要等好耐,不过因为疫情关系,好多人都系叫外卖,我哋好快有得入去坐底。店舖内亦好贴心,每张枱之间都有透明胶帘作为屏障,阻隔枱与枱之间嘅传播风险,加分因为份量超!足!食咗呢啲已经好饱 但为食嘅我哋一早已经嗌咗个黑松露薯条,结果最后摊到冻咗先食得晒😢 感觉有点可惜(忠告:薯条真系要趁热食先好味)所以食量细嘅人可以揾多啲朋友share先嗌小食,或者食完正餐仲食得落再追加➕➕➕最后想赞呢间店舖整体环境同服务都系极优,店内店外嘅设计都极具心思,香港人都一定睇得明。虽然店舖规模不大,人手亦唔多,但服务质素都好高,对客nice有耐性,系好值得推介嘅良心小店
上星期11/4新开嘅小店

原条鳗鱼炒饭

日式海胆煮烟三文鱼大虾意大利粉

玫瑰鲜奶咖啡

因为份量超!足!食咗呢啲已经好饱
(忠告:薯条真系要趁热食先好味)

2020-04-17
原条鳗鱼炒饭