2021-06-09 1111 浏览
呢間不嬲都多人排隊,星期六晚早咗去Walk in,非常好彩地等咗一陣就入到。舖頭嘅座位唔算多,但裝修來講我覺得好簡潔有格調。同朋友分別叫咗一款日式定食同埋冬陰意大利粉,因為呢間係素食店,所以呢啲嘢食都冇肉類嘅出現,覺得幾得意嘅係款日式定食有一片素魚生,一開始冇為意以為係真嘅,點知食落去個口感係有少少蒟蒻嗰種彈牙,味道有啲酸甜,食落去好清新。個冬陰意大利粉都幾出色,冇諗過可以將兩者結合埋一齊,呢個fusion菜值得一試,因為冬陰功味好出,不過就略嫌啲飯硬咗少少,同埋佢哋嘅份量好多,兩個人都未必食得晒,所以佢哋都有喺Menu度講如果食得唔多可以提出少飯,包你食得飽啊!