2025-05-30
細緻服務 配搭新穎 每道菜都有驚喜 💖🍴嚟room 3 感覺好新鮮 餐廳環境好舒服 服務員細心介紹每道菜 感覺好專業🤗吉列蠔炸得啱啱好 外層金黃香脆 入面蠔肉超鮮甜 完全唔腥😱 迷你蟹王蟹肉撻 蟹肉鮮味突出 燒黑豚肉質軟腍 有啲焦香味 食落去唔會太肥膩 西班牙黑豚豚玉子燒 蛋香同豚肉味道互相襯托 好有層次感🍳 火炙牛海膽紫菜TACO壽司手卷都相當出色🌮 海膽帆立貝 醬汁一定要大讚 呢個配搭好少見 創新得來又好味👍🏼主菜北海道辣味帆立貝汁松葉蟹肉意粉🍝意粉掛汁好平均 蟹肉份量唔少 帆立貝鮮甜彈牙 👍🏻甜品自家製紅豆布丁🍮紅豆味香濃 甜度啱啱好 燒菠蘿都要試!Cocktails好多選擇 Empress好好飲🤩 整體嚟講 每道菜都見到心思 味道層次豐富 服務又好 食得好開心 推薦大家嚟試下!🥰✨
甜品自家製紅豆布丁🍮紅豆味香濃 甜度啱啱好 燒菠蘿都要試!
Cocktails好多選擇 Empress好好飲🤩