餐厅: 雅 ‧悠蔬食
资讯:

2019-10-10 60 浏览
朋友係尖沙咀番工,佢介紹黎呢間,因為佢想試喎!素食是也!我本身唔睇好素食!細個食親都覺得好油膩,衰過食肉!是日book左位,未夠七點都人,入面裝修一般,應該係轉入去嘅位好似冇裝修咁,門面就幾靚不過迫左d!我們被安排坐冇裝修的那邊,冷氣吹到正,好凍!三個人可以叫多少少,其實我少食素冇咩特別想試邊樣,全部朋友發板!大部分成份都係菇同菜,味道可以但冇驚喜!不過生菜包好惹味,逐粒料放入口會今到沙葛等材料,一堆夾起食食唔出食素!惹味!值得試!仲好食過好多舖頭真嘅生菜包!一人叫左一杯養生飲品,都多料放杯內,味道好多地方都做到,冇特別!甜品呢個有紫薯味,但唯一感覺但就是紫薯,冇咩特別!仲叫左個蛋糕,好難食,叉唔開,做唔到一啖一啖放入口!認真,菜色幾清新,不過一人二百多元,有d貴喎!