cafe TOO

2024-02-18 2378 浏览
二月新春饭聚🤩今次同朋友去左港岛香格里拉食#buffet #dinnerbuffet有好多各式各样的美食🤤而海鲜类我最中意食龙虾同长脚蟹脚🦞🦀亦有各款鱼生同寿司🍣而拖罗同赤虾最好味😋但我最爱系牛肉,有即烧黑毛和牛🐮本身师傅俾两件小牛肉俾我⋯但我再问佢可唔可以俾多两块?佢就俾左两大块俾我😆唔好意思我太中意食😛其次有咖哩、面食、沙律吧、各款中式菜式及港式烧味点心等等,但我冇食🙈但有老火汤饮劲鲜甜,我连渣都食埋🙊后悔冇饮多一盅🥺食到中途,职员话随餐每人附送一碟龙虾云吞配龙虾汤🦞#yummy最后就食我最中意既甜品🤤新春甜点外观十分精美😍我都抱住中伏心态试食😂结果又几好味㖞!唔系死甜真系用心制作👍🏻但最甜系火焰雪山🤣真系太甜食唔落😬而松饼又出奇地好味🤣

但最甜系火焰雪山🤣真系太甜食唔落😬而松饼又出奇地好味🤣