2024-02-23 260 浏览
第二次帮衬,依然保持水准。店内只有两人运作,估计佢地应该夫妻拍档,一人负责楼面,一人负责厨房。所以如果人多时,食物等候嘅时间会比较长,但本人觉得绝对值得因为食物真系非常有水准💯今次晚餐叫咗三文鱼忌廉意粉🍝同肉眼扒🐮,每个餐都配有热辣辣嘅黑糖面包🥖同浓郁嘅南瓜汤🥣叹完前菜,隔咗一阵牛扒上枱噜,佢嘅铁板餐全部配有烤蔬菜🥕同粟米🌽,仲可以拣配薯条或白饭,我地今次就拣左配白饭🍚,肉眼食落唔会过熟或生,配上红酒烧汁味道非常好👍🏻,老公食完都好满足😋而我嘅意粉🍝卖相都非常吸睛,色彩缤纷,卖相加味道令人胃口大开,而份量我相信一个男士食都绝对够饱😋最后仲会送上雪糕一球🍨,呢个就正常发挥总括然而,绝对无野可以挑剔✅,希望佢地可以一直保持水准,继续努力,亦都希望可以有更多人认识到佢地嘅小店,有更多人嘅支持❤️

最后仲会送上雪糕一球🍨,呢个就正常发挥

2024-02-23