2023-12-04 19 浏览
原来香港都食到正宗大阪烧🫓来自大阪过江龙嘅御好烧🔥仲要系日本职人烧俾你食👍🏻最正有得坐吧枱😍睇住师傅整俾你食😆餐厅好有气氛🇯🇵好似去左日本咁🥹Menu 选择好多😍见到有冲绳县限定菜单🈹样样都想食🤭▪️蚝大阪烧第一次试😆好多蚝好大🦪只只只都胀卜卜好肥美🥹食落完全冇腥味😘加埋浓郁嘅酱汁✨视觉上已经满足晒👀咬落好多馅😋大满足❣️▪️烧牛舌睇住日本师傅煮好期待😃厚烧牛舌👅好似每枱都有叫👍🏻入口又厚又香软✨自带黑椒同小小酱汁🔅唔洗加其他都好食✅▪️冲绳早摘水云藻类嘅野妈妈我一直都仲意💖加左山药蓉同少少醋🤏捞匀一齐味道清爽得嚟又柔软黏滑😙好开胃☺️八爪鱼好大粒🐙又软又入味🥰▪️烤白子铁板烧好香🥹外皮好脆😋咬口又浓又creamy 💭每啖都好幸福😌完全停唔到口😂▪️明太子淮山蓉烧好多明太子🌶️嫩滑嘅蛋包住新鲜淮山蓉🍚外皮烧到小小脆😚紫菜丝☺️木鱼丝🔅葱🥬令到口感好丰富😜▪️冲绳香柠sour唔会酸😚好香柠檬味🍋清新得嚟又可以平衡酒味🍸好好饮😍
原来香港都食到正宗大阪烧🫓

▪️冲绳香柠sour
唔会酸😚好香柠檬味🍋清新得嚟又可以平衡酒味🍸好好饮😍
2023-11-29
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 牛舌
  • 蚝大阪烧