2023-06-19
好感動,要多謝好朋友帶Vivian食好野😚😚你帶Vivian食好野,Vivian會永遠感激你架🥹🥹真係唔知尖沙咀有間咁好食意大利菜Amitie Kitchen,btw個日仲見到某位演員同場食飯都係入返正題先~餐前包包 (免費)冇點餐湯都會送比客人食,最估唔到係個牛角包好好味,好軟熟,個皮係酥脆架🥹🥹早知點埋個湯法式香草牛油焗田螺 $118上菜已經聞到勁香牛油,田螺肉大大嚿,Vivian最怕浪費食物,所以食既時候,拎左粒螺出黎先,唔好浪費,將牛油夾埋田螺肉食嗯~~~~~yummy😇😇松葉蟹味噌蟹鵪鶉蛋意大利麵 $188睇相都見到蟹膏何其多🥹🥹 撈埋生鵪鶉蛋一齊食,完全冇違和感,仲要夾埋個意粉creamy得黎,食完都唔覺得‘流’,好香法式橙酒煮班戟 $58呢個係Vivian第一次食,overall唔會太甜,甜橙味突出,最驚喜係個班戟冇煮爛不得至,煮得剛剛好,班戟入哂味,配埋雪糕,昇華另一個層次😇😇
都係入返正題先~
餐前包包 (免費)
法式香草牛油焗田螺 $118
嗯~~~~~yummy😇😇