2020-05-18
拍拖週年,亦都係結婚前嘅紀念日,想同女朋友仔食好少少,甘於搵間都幾得意嘅餐廳,仲可以print 相係咖啡上面,就試試佢。(餐廳樓面比較細,不過設計都幾靚同坐得幾舒服嘅)我地兩個叫左一個dinner set,另加一個大蝦意粉,份量係幾多都夠食。頭盤沙律係幾好味,亦幾醒胃。主菜件三文魚係幾好味,但下面嘅字母粉竟然好香同舊魚幾夾,大蝦意粉就一般般,普通蕃茄意粉囉大蝦意粉,好肚餓個陣都可以叫黎食嘅....講番個亮點:杯coffee ,女女揀左張pre-wedding 相,print 出黎效果都好好,dinner set 加$38就有。我見甘得意就另買多杯,可以揀番鋪頭內display嘅畫,有多啦A夢就佢啦🤭(可以airdrop 相比佢地幫手print出黎)上菜嘅擺盤都好靚嘅,咖啡唔洗講啦,自然影好多相都未食得,我覺店家一個細心地方,就係上菜隻碟係熱嘅,影左一輪到食,食物都唔會話變涼好多。同埋店員幫手影相係好好心機,諗埋點擺d野食先好睇,好好人甘幫我地影左好多相👏🏼👏🏼👏🏼
(餐廳樓面比較細,不過設計都幾靚同坐得幾舒服嘅)
大蝦意粉,好肚餓個陣都可以叫黎食嘅....
(可以airdrop 相比佢地幫手print出黎)