火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
《不負責任食評—火土燒肉》評分:🌕🌕🌕🌕總評:食之前做過功課有個YouTuber話呢個地方主要都係食環境多過食食物所以自己對佢嘅期望都會相應調整😵‍💫但係出到嚟又冇想像中咁差個人覺得好食過牛角首先喺環境方面真係做得好透徹完全滿足到嗰種想去glamping但唔想而唔想煩嘅心態👍🏻有啲座位仲要係坐露營櫈(個人就好憎因為覺得坐得好辛苦,但係朋友就好鍾意)餐廳器具都係用露營風為主 真係好有feel 打卡able!🏕唯一要彈就係環境比較昏暗 食到後期真係有少少眼瞓我覺得佢定價比較進取雖然話佢肉類嘅質素我覺得好過牛角嘅但同時佢價錢份量其實唔算性價比好高🥹自己幾鍾意食過月見飯團同埋厚切牛舌飯團係有啲醬油醃(?)過再燒 面頭加個蛋黃 食落好香 係略嫌油左少少姐厚切牛舌都係用咗牛舌心嘅部位 厚得黎唔會硬實 好好食😋配左個黑松露月見醬油 個汁就唔算好特別但$118每人得一啖(4個人)真係好貴😂其他肉類質素都唔錯唔會話好似牛角有啲牛係會咬落好un整體來講用餐體驗都開心嘅🤭啲職員態度幾好啦跟住環境相真係好滿足仲有一樣要讚就係場內其實唔會好大浸油煙味 食完都唔會成身臭👍🏻👍🏻同埋每一張枱之間既空位非常充足 完全
《不負責任食評—火土燒肉》
個人覺得好食過牛角

首先喺環境方面真係做得好透徹
完全滿足到嗰種想去glamping但唔想而唔想煩嘅心態👍🏻
有啲座位仲要係坐露營櫈
(個人就好憎因為覺得坐得好辛苦,但係朋友就好鍾意)
唯一要彈就係環境比較昏暗 食到後期真係有少少眼瞓

唔會話好似牛角有啲牛係會咬落好un

整體來講用餐體驗都開心嘅🤭
啲職員態度幾好啦跟住環境相真係好滿足
同埋每一張枱之間既空位非常充足 完全冇逼夾嘅感覺
我覺得同朋友嚟食個氣氛都會好滿足嘅 但就絕對唔可以算係抵食💸