2023-08-02 19 浏览
呢間餐廳門口佈置Hello Kitty 公仔小朋友一見到就衝上前打卡連桌面都係Hello Kitty桌面,好吸引!我們叫左3個餐,韓式烤牛肉蛋包飯,職員會比你影相後先幫忙切左蛋,蛋包住是翠肉瓜紅蘿蔔燒肉汁炒飯,蛋好嫩,洋蔥烤牛肉又唔韌,唔會太鹹,味道剛好!Hello Kitty 蛋包飯,原來係火龍果汁係白飯面,甜甜地甘,用火腿片做裝飾,賣相一流,小朋友見到超級開心!飯分量多,啱媽媽同小朋友一齊食這個餐。蛋包飯配炸雞,脆口,粉唔算太多可接受,都有4-5件炸雞件。最後叫埋 蘋果批與牛角窩夫,單是兩塊餅乾,已令小朋友愛不釋手,蘋果批唔太甜,但在 牛肉窩夫 上的蘋果肉 醬,就覺得甜左少少。我們12點已入餐廳,食到一半已經見到大排長龍,想食既就早點排隊啦!
呢間餐廳門口佈置Hello Kitty 公仔
小朋友一見到就衝上前打卡
連桌面都係Hello Kitty桌面,好吸引!

蛋包飯配炸雞,脆口,粉唔算太多可接受,都有4-5件炸雞件。

2023-07-25