2022-06-21
一直都想試呢間好耐,咁啱出開尖沙咀就決定試一試。餐前麵包上枱嘅時候已經聞到麵包嘅香氣,而且佢仲係熱辣辣嘅溫泉蛋配帶子刺身呢個係非常之特別嘅菜式之前冇見過。帶子上面分別有魚子醬三文魚子等,而溫泉蛋下面有一個青檸雪葩,首先我哋將溫泉蛋同青檸雪葩撈勻,之後再配上帶子薄片,冷熱濃淡喺你口中爆發,超正。Octopus Risotto 呢個係我食過最滿意嘅意大利飯,,佢哋軟硬度非常之好,調味嘅都唔會過鹹or太淡,每一粒飯粒都充滿著醬汁。八爪魚亦都非常之煙韌,同意大利飯配合得非常之好。香煎金目鯛呢個餸菜係我第一次食,魚皮煎得非常之香脆,魚肉鮮滑,加上碟旁邊嘅調味就岩岩好,更加可以突出魚嘅鮮。飲品方面我哋嗌咗一杯非酒精同埋酒精飲品。味道唔錯,為呢餐飯畫上完美嘅句號。HopefulWhite peach cooler
餐前麵包
上枱嘅時候已經聞到麵包嘅香氣,而且佢仲係熱辣辣嘅
溫泉蛋配帶子刺身
Octopus Risotto