2022-01-18
上星期同老公、仔仔去食咗牛太食燒肉🥰知道老公呢排做嘢辛苦,今日特登慰勞佢,叫咗 #極上和牛燒肉放題 ,每枱再送 #御節豪華和牛肉重箱,滿足呢位大胃王嘅食慾!今次主角係 #日本產黑毛和牛 ,100分鐘放題,汽水同Asahi啤酒🍻任點,可以盡情吃喝;QR Code落單送菜好快手,服務員態度和藹,不時推介正嘢👍🏻🥩嚴選霜降牛肋肉油花超靚,燒完都依然好滑口,入口即溶🥩霜降牛脊肉肉味好濃,輕輕一燒,入口肉汁豐富!🥩厚燒牛告肉香爽口,口感極佳,超滿足啊!🥩黑毛和牛霜降扒大大塊和牛扒,肉味同樣香濃,正!除咗和牛重有~豚肉、蝦、羊架、雞腿肉、燒雞翼、蒜蓉燒蠔、牛油帶子同其他蔬菜等等,好多選擇👏🏻蛋黃醬好正😄記得點食到咁上下,我哋叫咗燒菠蘿、燒年糕串、棉花糖同魚餅做甜品,全部都好正,特別紅豆燒魚餅,燒完外脆內軟無得頂!最後每位食埋杯 #movenpick ,今餐超完美!下次一於再嚟食過🙌🏻
🥩嚴選霜降牛肋肉
油花超靚,燒完都依然好滑口,入口即溶
🥩霜降牛脊肉
肉味好濃,輕輕一燒,入口肉汁豐富!
🥩厚燒牛告
肉香爽口,口感極佳,超滿足啊!
🥩黑毛和牛霜降扒
大大塊和牛扒,肉味同樣香濃,正!
除咗和牛重有~
蛋黃醬好正😄記得點