2020-03-24
餐廳細細地,位置唔多,由於太受歡迎,晚餐時段一定要記得早啲book位。我其實已經幫襯過幾次,每次食物質素都唔會令人失望。今次就試咗佢地嘅忌廉菠菜闊條麵同埋日式咖哩吉烈豬扒意大利飯。本身我唔太喜歡菠菜嘅味道,但呢碟意粉無咗個菠菜嘅青味,好清新好好味。而咖哩飯有好香濃嘅日式咖哩味,唔會太辣,香香甜甜。吉烈豬扒用咗不可能豬肉,炸得啱啱好,又脆又juicy,好好味😋今次第一次試佢地嘅素芝士蛋糕,好驚喜,同普通芝士蛋糕嘅味道好唔同,但質感好滑,士多啤梨味香濃。可以食得出佢地啲心機,完全迷上咗,下次想試埋佢地嘅青檸味芝士蛋糕。每個餐都附送一杯飲品,我地揀咗熱玄米葉,真係一粒粒玄米,唔係普通一個茶包算。強烈推介素年呢間小店,食物質素高,用心製作,價錢合理。五星!💛💛💛💛💛