2020-04-25 202 浏览
我呢嘀半個潮州人,緊係撐自己人啦!同香港我真係只鐘情佢嘅清心丸~佢重有個特色,你鍾意點拼都得!我有時都食得好偏㗎!紫米露+綠豆邊+清心丸,連老闆聽到都打個特!如果係打個特價就好啦!不過唔好講笑!你敢拼,佢咁整!同我覺得咁拼堅好食!係飽肚嘀啫今次叫返個大眾口味俾你欣賞下啦~百合,綠豆邊,清心丸!你睇下!嘀清心丸幾晶瑩剔透!煙煙韌韌唔嗌清心丸?等如見到吳彥祖唔合照!之後呢個都熱門呀!柿餅,蓮子,清心丸,不過我唔食凍丫!佢凍嘅糖水係直接落冰,會攪到成碗凍飲咁!如果你食得快猶自可,慢嘀溶哂就水汪汪,總之要同時間競賽!呢個就比較平凡,馬蹄爽,簡簡單單,舒舒服服。佢呢度嘀料係整好哂㗎啦!總之好似你嘅人生咁!想加咩就加咩!可以咩都唔諗揀佢安排好嘅,亦可以左拼右拼!拼成點都好!都係自己揀嘅~好食唔好食,都係自己鍾意嘅野!信自己!無憾
我呢嘀半個潮州人,緊係撐自己人啦!

唔嗌清心丸?等如見到吳彥祖唔合照!
百合,綠豆邊,清心丸
柿餅,雪耳,蓮子
呢個就比較平凡,馬蹄爽,簡簡單單,舒舒服服。

馬蹄爽
百合,綠豆邊,清心丸