2024-05-07
成日去the one都無黎試,原來哩間咁高質,一試愛上😍餐廳環境帶點浪漫氛圍,店員有禮態度好✔️✔️我地兩個女氣叫左個Dinner for Two, 樣樣都好好食又大份,覺得三個女仔share食都夠🤣先黎餐包+忌廉蘑菇湯,個湯香滑濃厚😋好中意個和牛他他Mini Burger,size岩岩好!! 和牛他他mix左蛋漿後成型又更滑,肉味新鮮無腥味,Burger包邊位置烘香左帶微脆,好正🧡Ribeye煎得剛好5成熟,粉嫩juicy肉味鮮美,係靚牛黎👍🏻食埋個牛面頰就覺得哩間有料,又或者係整牛既高手!! 牛面頰冧滑得黎唔會軟爛,再加上中間有少少軟筋位,口感好好有層次😋牛味香濃🧡配搭既薯蓉有粒粒薯仔既口感,牛油味好香🧈一餐入面食到三款整得咁好既牛,真心推介!!甜品叫左coconut tart🥥又係驚艷到我,勁好味😋香甜椰子味加上啖啖都有椰絲口感,雖然好飽但都忍唔住一啖接一啖咁食😈特飲Tropical Passion Iced Tea係好岩夏天飲既味道,仲有幾特別既Detox French Tea🍵食完咁多野飲啖熱既detox茶感覺好舒服🧡
餐廳環境帶點浪漫氛圍,店員有禮態度好✔️✔️
先黎餐包+忌廉蘑菇湯,個湯香滑濃厚😋
配搭既薯蓉有粒粒薯仔既口感,牛油味好香🧈
一餐入面食到三款整得咁好既牛,真心推介!!