2012-02-24 16 浏览
情人節好多餐廳都又多人又貴,只係想同男朋友靜靜食餐飯,所以揀左菓一道果然不出我所料,呢度唔係好駛等位,又唔會診火打劫。我同男朋友一人一個Set Dinner加15蚊要埋餐湯及餐飲都唔駛一百蚊位,抵呀最鐘意佢地自家製餐包,今次係黑芝麻包,包包鬆軟,好香芝麻味,仲熱添,淨係呢樣都比好多餐廳優勝男朋友要左紅酒牛扒配紅米飯,扒煮得軟淋,但又唔覺係用鬆肉粉。係今次個紅米飯乾左少少我個係海鮮雜菜炒意粉,味道清淡,我就好鐘意,不過男友就麻麻地。但我最鐘意係佢夠多菜,出街食飯好多時都唔夠蔬菜。但今次就差在太濕。食完之後,碗底仲有唔少汁。總括嚟講,我覺得呢度環境都幾好,如果出街想食得清淡啲,呢度都係一個唔錯既選擇。
果然不出我所料,呢度唔係好駛等位,又唔會診火打劫。

2012-02-14