2022-10-31 166 浏览
為左老公生日,難得可以安安靜靜唔駛湊仔出去拍下拖食飯,努力爬左好耐文🥸我本身要求唔高,想食壽司之餘仲想食d熟野,環境干淨衛生,地方唔會好唔方便,唔太難book, 價錢合理,同埋可以同師傳有交流 (er...其實係咪已經好多要求😝)前後都book左幾間,最後決定去Senn😆 呢間鮨店都幾新,但見Openrice全部positive comment, 真係咁好? 但對新手黎講,見Senn其他野match倒我要求,就一於試下啦!!尋晚試左啦!!我覺得非常好喎👍🏻 Openrice d comment原來係真架!! 睇得出佢地好用心去配搭食材,食材新鮮,服務超細心,傑師傅一路細心講解,仲傾左好多湊仔經🤣 係好愉快嘅用餐體驗🥰食到中後段我同老公已經好飽,傑師傅仲驚我地唔夠話要醒多幾件壽司俾我地,真係捧住個肚走😂Dinner Omakase: $1680/head

Dinner Omakase: $1680/head
沙嗲醬配白子