2021-12-17 116 浏览
喺佐敦區其實都幾多餐廳食肆可以選擇 我自己覺得基本上唔同嘅口味都可以食得到 不過反而我覺得日本口味嘅餐廳其實喺呢個區有比較少 所以今日特登喺呢度搵下睇下有啲乜嘢日式餐廳可以畀我食 咁就可以喺呢一區食曬唔同口味嘅蔡 然後我就發現有一間日式餐廳係好好食嘅 所以今日想同大家介紹一下😜呢間就係位於佐敦附近嘅七福神👍👍👍蟹味噌甲羅燒(鱈魚干) $68首先介紹下呢個前菜 聽個名我自己覺得好特別 上到枱嘅時候講完都好有驚喜 佢係用一個鞋嘅頭去裝咗佢哋嘅一個好似醬汁咁嘅物體 然後再畀埋一個類似餅乾嘅嘢食我哋 當我哋混合埋一齊嘅時候果然有提升 係超級好食嘅八品刺身盛合 $328呢個價錢嘅刺身盛 有咁多種唔同嘅 刺身 淨係呢樣嘢已經值回票價 再加上去刺身真係有高質嘅感覺 相同出面一倍價錢以上嘅刺身活鰻西京燒串當然唔少得食下佢嘅燒活鰻 好香口 值得一試!

呢間就係位於佐敦附近嘅七福神👍👍👍

蟹味噌甲羅燒(鱈魚干) $68

八品刺身盛合 $328

活鰻西京燒串

當然唔少得食下佢嘅燒活鰻 好香口 值得一試!