2022-06-30 2112 浏览
🔥劲邪恶· 魔鬼牛什鸡煲呢日去开新蒲岗,经过陈仪兴玫瑰餐厅,见到佢最近推出咗个超特别嘅「魔鬼牛什鸡煲」😍 陈仪兴玫瑰餐厅喺一间开咗好多年嘅老字号餐厅,主打镬气小炒同埋火锅!🔥魔鬼牛什鸡煲 半只 送一碟生菜🥬 $288辣度选咗bb辣,一上菜已经闻到好香啦😍牛什有预先腌过,所以bb辣都好香辣,好够味啦🤤半只鸡份量都好多,仲有大量牛什,例如牛肠、牛肚、牛膀同牛肺,全部都好入味,非常惹味,越食越香浓🤤鸡件非常嫩滑,啖啖肉,好正呀😋两个人食完个煲都饱咗八成啦😝之后加啲汤食下啲生菜🥬呢个煲真系好魔鬼🔥太惹味啦🤩如果钟意芫茜嘅仲可以免费升级多多芫茜汤底,原价要$88㗎,抵👍🏻🌹玫瑰小炒皇 $98呢个喺店员介绍我地食嘅😛韭菜花好嫩绿,配有大量炸过嘅鱿鱼干,虾干,酸菜粒及花生,炒得非常有镬气,好够味😋配酒一流🍻🍻青岛 $28食啲咁惹味嘅嘢系要配返杯啤酒先过瘾嘅😛🥤柠檬🍋可乐 $18大大杯,真系好爽!总结💕呢个魔鬼牛什鸡煲真系劲邪恶,过口瘾一流🤤整体味道好好,冇茶芥冇加一,好抵食👍🏻当日平日夜晚7点几都差唔多全场爆满,见到好多人打边炉🤗
🔥劲邪恶· 魔鬼牛什鸡煲

🔥魔鬼牛什鸡煲 半只 送一碟生菜🥬 $288

🌹玫瑰小炒皇 $98

🍻青岛 $28
食啲咁惹味嘅嘢系要配返杯啤酒先过瘾嘅😛

🥤柠檬🍋可乐 $18
大大杯,真系好爽!

• 魔鬼牛什鸡煲
  • 玫瑰小炒皇