2017-07-23
話說同媽媽求其上左去哩間打個邊爐一入去,好岩feel好復古好details完全係呃like新蒲點👍🏻超鍾意💕好彩早上去唔使等,因為嗌完野食已經坐滿晒絕對要影返張相呃like啊上菜前既醬料都好多選擇,任加正啊!野飲我同媽咪嗌左支酸梅湯,幫助消化嘛重點來啦海鮮湯底啊❤️正!其實都掙靚左好耐,要花膠湯底定海鮮,2個都好正入面有龍蝦,鮑魚,花甲,象拔蚌,八爪魚,蜆,等等超多野食,淨係食個湯底都飽職員仲好sweet咁提我地可以試下個湯底話個湯底好多客都鍾意飲,試左真係好清甜好海鮮啊!差d比我飲晒個湯😝又要提,勁鍾意個煲好Vintage ah👍🏻哩個黑松露餃子不得了,最愛大愛啊!超級好味,好香黑松露味利申本人平時打邊爐都麻麻地餃子,但今次唔同加左黑松露超好味丸同台灣腸好難唔好味,重點係d碗碟都好靚😍哩個好好味啊,有個係鮮蝦蛋黃滑,凌魚臘腸,牛筋滑哇!好特別啊!溝得好好!蛋黃味同蝦岩岩好!凌魚滑加d臘腸好有口感👍🏻其實打邊爐來來去去都係果d野好悶但來到哩度唔同,樣樣野都好有心思,蛋黃同臘腸都比作諗到👍🏻係好食既👍🏻陳皮炸魚皮又係好特別好好味,好脆2人餐好細心每份野食都2人份量食到超飽飽(我係黑洞肚都覺
一入去,好岩feel好復古好details
完全係呃like新蒲點👍🏻超鍾意💕
好彩早上去唔使等,因為嗌完野食已經坐滿晒
絕對要影返張相呃like啊
上菜前既醬料都好多選擇,任加正啊!
野飲我同媽咪嗌左支酸梅湯,幫助消化嘛
重點來啦海鮮湯底啊❤️正!
其實都掙靚左好耐,要花膠湯底定海鮮,2個都好正
入面有龍蝦,鮑魚,花甲,象拔蚌,八爪魚,蜆,等等
超多野食,淨係食個湯底都飽
職員仲好sweet咁提我地可以試下個湯底
又要提,勁鍾意個煲好Vintage ah👍🏻
哩個黑松露餃子不得了,最愛大愛啊!
超級好味,好香黑松露味
利申本人平時打邊爐都麻麻地餃子,但今次唔同
加左黑松露超好味
丸同台灣腸好難唔好味,重點係d碗碟都好靚😍
哩個好好味啊,有個係鮮蝦蛋黃滑,凌魚臘腸,牛筋滑
哇!好特別啊!溝得好好!蛋黃味同蝦岩岩好!
凌魚滑加d臘腸好有口感👍🏻
其實打邊爐來來去去都係果d野好悶
陳皮炸魚皮又係好特別好好味,好脆
2人餐好細心每份野食都2人份量
食到超飽飽(我係黑洞肚都覺得好飽就真係好飽)
成台野食,景又靚緊係要影張相先啦
超欣賞店主既心機,無論係野食碗碟裝修都好復古
個湯記得第加湯前飲,真係好鮮甜
要讚下個店員超細心,主動問我地隻龍蝦使唔使剪開,剪開左真係方便食好多
其實台台都呃緊like是嗎?
啊!不過我都留意到外國客人多,果日有3分2客都係外國旅客