2007-08-02
今晚我同一位朋友一齊去左呢間spaghetti house(sh)食飯. 呢間sh平時都幾旺的可能因為附近有很多地方行or玩.因此被編到一個不太舒適的座位(table比較細, 旁邊有人,好似搭枱咁)今次我地點左個bon appetito套餐(呢個名改得幾好,意大利文, 解作enjoy your meal)有三樣野食, 燒豬仔骨, 龍蝦天使面同埋個龍蝦湯(有點兒重覆,可以考慮轉第二款湯,我覺得.)覺得唔係幾夠, 再叫多個a la carte, 煙三文魚配鮮果.呢幾樣野之前我都食過一次除左個龍蝦天使面, 之前我係食墨魚汁龍蝦天使面, 我覺得無墨魚汁仲好味, 可能因為多左芝士味, 墨魚汁果個太淡喇, 而且反而攪到天使面個口感差左龍蝦湯的味道依舊係咁假但豬仔骨夠林,水準保持到. 個煙三文魚配鮮果簡直係佳作, 將本來幾膩既晚餐變得無咁膩不得不提呢度既service 我個人黎講係合格但絕對不算好應該做既佢地都做晒, 但表情就略嫌拘緊. 這關乎到一個server既信心, 做耐左我相信會有改善的.這是一間不錯的意大利餐廳我一定會再光顧.
這是一間不錯的意大利餐廳我一定會再光顧.