2022-08-03
我們終於又見面,當然要搵個好地方慢慢聚下, Fab Kitchen 係一個好選擇, 我地兩人叫 set lunch 😋 就最岩了。✡️ 餐包 ~ 剛焗好香脆的餐包點橄欖油+黑醋好食✡️ 鮮忌廉瑞典大菜頭沙律 ~ 好清新爽甜的大頭菜沙律旁邊的提子乾幾加分。✡️ 燒黃桃,巴瑪火腿 ~ 愛吃 Parma ham 的唔可以錯過, 咸咸地配香甜的黃桃都幾夾。✡️ 法式燒春雞配田園沙律 ~ 切個雞髀位又幾嫩滑喎👍🏻👍🏻👍🏻✡️ 千島醬美國牛肉漢堡玩炸薯條 ~ 我地都覺得個 burger 🍔 好食, 有層次感,厚厚的牛肉漢堡同上層的千島醬夾到暈, 漢堡夠juicy 包面脆脆地,一咬夠哂滿足。🧉 Cafe latte ~ 入口係濃郁厚身的啡,奶香味重,我喜歡呢!🧉 Cafe Mocha ~ 友人愛朱古力,所以呢杯絕對滿足到佢。
✡️ 餐包 ~ 剛焗好香脆的餐包點橄欖油+黑醋好食
✡️ 燒黃桃,巴瑪火腿 ~ 愛吃