2022-11-12 11 浏览
食过午餐,念住系上环行下顺便食个下午茶,虽然都差不多5点了,食少少🤏嘢晏啲想系soho 𠮶度饮杯嘢再食嘢。如果有女仔都好似我咁少食多餐 行经上环可以试下呢间burger 店。价钱相宜而门面装修又几好既餐厅,我地三人一共叫左两combo set share 食,份量都几足。✏️ 芝士熔岩汉堡套餐配蕃茄芝士沙律及罐装梳打水 我哋就系比佢呢个包吸引到入黎呢度食架吧本来芝士汉堡已经系好好味,呢个包仲要重量级咁淋上芝士酱添,当然可以按照自己想食既份量去加啦,我地落左ー半就刚刚好啦面包都几软熟,系我最喜欢的皮皮,无芝麻咬落比较满实,入面既汉堡扒亦都煎得唔干仲食到满满既肉汁,夹埋蕃茄、生菜、酸黄瓜食真系好满足。真系几好味💯‼️✏️ 黑松露薯条薯条真系超浓味又够软棉,一上枱成份薯条都布满左黑松露酱,超邪恶露,就系要咁食!最啱就系送啤酒🍻✏️香蒜大虾橄榄油意粉意粉用橄榄油炒过,食落都几香口,蒜蓉味都几重下。重口味友应该喜欢,不过最唔钟意就系呢度嘅意粉好硬好似未煮熟嘅咁😮‍💨👎🏻失望晒呢间餐厅既食物好邪恶但又算优惠平日喺中上环食个burger无跟餐都百几蚊架啦,呢个食到成餐,以小店嘅质素嚟讲味道都真心唔错的,中规

✏️ 芝士熔岩汉堡套餐
配蕃茄芝士沙律及罐装梳打水
我哋就系比佢呢个包吸引到入黎呢度食架吧

✏️ 黑松露薯条

✏️香蒜大虾橄榄油意粉

呢间餐厅既食物好邪恶但又算优惠平日喺中上环食个burger无跟餐都百几蚊架啦,呢个食到成餐,以小店嘅质素嚟讲味道都真心唔错的,中规中矩当成小食或喺中上环返工嘅OL同事都可以试试。

舔舔脷指数:🌟🌟🌟/6
环境指数: 🌟🌟🌟/6
服务指数:🌟🌟/6
性价比指数:🌟🌟🌟🌟/6
回头指数:🌟🌟🌟/6

<满分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上属小编主观(非专业)食评,所有意见只供参考

#汉堡 #上环美食
#薯条 #上环