今日小編試呢間,其實都唔係第一次食,對上一次系幫我整指甲既師傅話呢度既船面(蛋麵)非常正,所以小編都叫左個外賣食,真系唔錯,一心打算ENCORE,今日終於有機會,帶埋同事去食,今次小編試埋個湯麵,上次小編食蛋麵今次就食金邊粉,其實兩樣都OK,不過小編覺得如果撈既就蛋麵適合D,湯麵其實蛋麵OR金邊粉,米粉,河粉都差不多。同事叫米粉,小編見到D米粉都非常幼細,同事A叫牛面,同事B叫船皇湯麵即係豬牛雞都有啦(系冇雞翼LOR),湯底好好味,唔係味精死咸,確實唔錯!小編就未試過O系泰國食船面,但以味道而言,呢度確實好貼近小編我O系BANGKOK食過既湯河甘,ENCORE指數A++,絕對一個禮拜去一次都唔多!價錢又抵,服務好好,D後生仔女好有HEART,睇得出老闆應該都係識做人之輩,對待下屬唔差,D STAFF 至會甘賣力,都係既, 老闆有時候識做D,員工開心D,做野又醒神D,D客又多D幫襯,呢個世界咪好美好LOR!係咪?講翻食物,小編今次都有食佢地既蝦春捲,真心爆正! MUST EAT ITEM! 大家唔好錯過!如果大家9號去開銅鑼灣(相信好多人9號都會落老銅架啦,明啦),做運動前記得去船皇食個
講翻食物,小編今次都有食佢地既蝦春捲,真心爆正! MUST EAT ITEM! 大家唔好錯過!如果大家9號去開銅鑼灣(相信好多人9號都會落老銅架啦,明啦),做運動前記得去船皇食個靚面至出發啦!
呢個系上次叫外賣既船皇撈蛋麵
泰國奶茶