2023-09-05 40 浏览
原本谂住经openrice订枱,但已没有想要订时段。。但打电话去问,竟然有人取消,可以有两位坐bar枱,咁即时话要,准时到达,立刻被安排坐在地下bar枱一角。。。问经理刺身盛有D咩?。。佢话有吞拿鱼,三文鱼腩,活虾,两款白身鱼,鱼子共六种。。每种三件。。见好似几抵,叫左一㻡黎到果然好正,唯一美中不足系其中一款白身鱼佢卷了紫菜同海胆,因我吾食紫菜,所以冇食(我其实事前有讲吾食紫菜),友人食左话好味。。其他就好好味芝士玉子。。果然系必叫名物,又滑又creamy...正正另一名物烧厚切牛吞。。。完全不用加任何调味。。肉厚兼爽口。。正正正虽然好饱,但仍叫左一串鸡肾同免治鸡肉串。。鸡肾竟然系厚身角切。。口感一流免治鸡肉串配合蛋计。。回味无穷佢地highball..系用自家果汁调配。。好正虽然埋单要4位数字。。但真心。。值回票价

准时到达,立刻被安排坐在地下bar枱一角。。。
芝士玉子。。果然系必叫名物,又滑又creamy...正正
虽然好饱,但仍叫左一串鸡肾同免治鸡肉串。。
鸡肾竟然系厚身角切。。口感一流
免治鸡肉串配合蛋计。。回味无穷
佢地highball..系用自家果汁调配。。好正
虽然埋单要4位数字。。但真心。。值回票价
2023-08-28