2021-06-25 500 浏览
首先,關於衛生,疫情期間間舖都坐到密質質,其實佢哋到底有冇咩減半人數定點,因為成間鋪真係完全冇隔空位。見到隔離枱搭枱板都冇塊,有板嗰啲枱,就係好大塊嘅發泡膠板喺地下度拎上嚟嘅😀見住佢喺地下拎上嚟,上面仲有啲黑色灰色嘅漬唔知係乜嘢,分分鐘有板仲多細菌。啲客係對住塊板除口罩食飯㗎,起碼抹下同放返喺啲乾淨嘅地方啦。———成間鋪嘅裝修都係嗰啲工業風黑黑暗暗嘅,第一眼望落已經唔係白淨,仔細望原來唔單只係佢裝修風格,地下真係好多塵好污糟,角落頭好多黑色野。———第二,關於餐具,餐具係自助嘅,但係入嚟嘅時候店員完全冇講過係自己拎。嘢食到咗問佢喺邊拎先至態度勁差咁話係自己拎。刀叉碟上面全部都係有水,甚至有黑色一粒粒,根本就冇洗乾淨,仲要客人自己用自己嘅紙巾抹返乾。見到有人反映食完之後肚x,原因係咩就自己估啦。———第三,關於嘢食,係好平好大份嘅,味道就好一般。不過呢個價錢可以expect啲乜嘢呢?勉強過關。去過兩次,第一次都好啲,第二次明顯質素下降咗好多。———第四,員工態度真係好惡劣。去cashier嗌嘢食,男店員企喺部機到同我講話叫我等一陣,然後佢企左喺嗰度無所事事篤手機,我眼甘甘企咗喺度。ok
———
第四,員工態度真係好惡劣。去cashier嗌嘢食,男店員企喺部機到同我講話叫我等一陣,然後佢企左喺嗰度無所事事篤手機,我眼甘甘企咗喺度。ok fine可能你唔係負責落單嗰個,咁我身後張凳度坐住女店主啦,佢就喺度寫緊文件,佢聽到我要落單之後足足坐多2分鐘我都呆.咗先至過嚟幫我落單。仲要態度係極差,叫我講多一次嗌乜嘢好似我殺咗佢老竇。
———
呢間野有好多page都有宣傳話佢係大件夾平,係真嘅,都剩係得呢個優點。我真係唔會再去第二次,啲餐具嘅衛生情況完全唔可以接受。再平都好,食到x肚嘅有咩意思?