2010-09-09
今日睇睇下OPENRICE, 發現原來我同ADMIN妹妹咁耐咁未試過去HITEA 度LUNCH (HIPOT 就有), 所以就鐵定今日去試試上到去, 有一班OL 已在等位, 心想有排都未到我地吧, 點知原來佢地全部都係等3人位, 但咁岩就只係有2個吉位AVAILABLE, 所以我地就遲來先到步.我地都係叫我常嘗餐, 我就揀了芝士豬頸肉撈公仔麵, ADMIN妹妹就係火腿通粉食物上得有D慢, 可能係多人吧, 我杯熱檸茶仲要追了兩次才有添<<評語>>芝士豬頸肉撈公仔麵: 唔知係佢地冷氣太強還是什麼, 公仔麵乾了點, 所以只好盡量撈一撈份量亦唔係好多的芝士醬, 麵上加了點迷迭香, 味道太鮮明, 搶過了芝士的味道; 而豬頸肉就一般, 可以再煎香一點炒蛋跟奶油豬: 唔錯唔錯, 炒蛋幾滑, 不過唔夠蛋香; 奶油豬好好味, 個包都算夠脆, 練奶既份量都岩岩好環境上, 因為1點鐘人多, 所以HITEA都要坐同去HIPOT 度, 比較噪, 12點來相信會好些少雖然個麵唔係話真係好好味, 不過20元一個餐, 無加一, 真係好平; 仲要係身在銅鑼灣, 我覺得已經物超所值!!!
<<評語>>