2023-02-10 429 浏览
平时去酒楼食饭就食得多啦,但估唔到工厦都有中菜食wor🤩而且质素重好唔错!如果唔系朋友介绍我嚟食,我都唔识tim环境《御膳》位于观塘敬运大厦,地方虽然唔及普通酒楼咁大,但胜在环境干净舒服😌食物《御膳》有好多唔同款式嘅中菜,由海鲜、小菜、小炒不等😋我哋一家几个人就试咗佢嘅芙蓉蛋白蒸老虎斑、八宝鸭、白胡椒爆炸南非鲍鱼、花雕蛋白蒸大肉蟹同埋上汤浸时蔬😍每款菜式都好正,特别系d海鲜🦞好够真材实料,同原汁原味,喺出面普通嘅酒楼应该未必食到至于个八宝鸭亦相当有惊喜⭐️亦唔系度度都可以食到😌佢入面有莲子,红枣,薏米,冬菇,芋头,瑶柱, 栗子, 金华火腿 ,糯米。但每日只系限卖5只。好彩我哋一早打去book定咋🤭🤭呢个真系好好食👍🏾强烈推介下次再有家庭聚会,或者大时大节,我都会再嚟《御膳》!

食物
芙蓉蛋白蒸老虎斑
花雕蛋白蒸大肉蟹
白胡椒爆炸南非鲍鱼
八宝鸭
上汤浸时蔬

《御膳》有好多唔同款式嘅中菜,由海鲜、小菜、小炒不等😋

下次再有家庭聚会,或者大时大节,我都会再嚟《御膳》!
芙蓉蛋白蒸老虎斑
花雕蛋白蒸大肉蟹