係佐敦學完瑜珈之後就係附近被間日式居酒屋嘅門面吸引左入去🤣入到去有種日劇裏面上班族放工之後一齊聚餐嘅感覺🍻黃色嘅紙燈籠加上揮春size嘅簡介 俾人一種好活力好整潔嘅感覺😆店長刺身拼盤🍣一上黎 好似小型魚生自助餐咁🤩種類好齊全,有油甘魚,三文魚,吞拿魚,帶子,甜蝦,池魚,八爪魚,左口魚邊,重點係新鮮唔腥,好爽口清酒煮蜆🍶呢個湯底大愛!直情想加個烏冬一齊食🥹平時清酒煮蜆通常淨係食啲蜆肉 呢個湯底好鮮甜到會飲曬佢🤤串燒系列🍢有芝士煙肉蕃茄,燒豬頸肉同燒羊肉串😙第一次食燒蕃茄,咬落去有蕃茄汁唔會太乾,配埋薄薄嘅煙肉同芝士嘅組合唔錯室津蠔🦪大小剛好,會配埋日式鼓油,所以就算唔使落檸檬汁都唔腥柚子汁牛脷沙律🥗牛脷厚薄剛好,有柚子醋做醬汁,配埋沙津菜酸酸甜甜,鹹度就好似煙三文魚咁吉列雞丸子🧆居酒屋裏面炸嘢緊係唔少得,佢外表好似一粒魚蛋咁🤣食落口感好紮實 有飽肚感 配埋蛋黃醬加燒汁醬又唔會太油膩魚肝🐟呢個好似貓罐頭🤣平時鍾意食鵝肝嘅朋友可以一試 食到香口幼滑嘅感覺

店長刺身拼盤🍣

清酒煮蜆🍶

串燒系列🍢

室津蠔🦪
大小剛好,會配埋日式鼓油,所以就算唔使落檸檬汁都唔腥

柚子汁牛脷沙律🥗

吉列雞丸子🧆