2014-10-06 2119 浏览
无意中发现有哩间餐厅,见食评ok, 加上近日香港市区情况,所以就喺屯门庆祝3周年纪念。我地拣咗招标set dinner C, $528/person +10%, 有3个前菜,包括刺身小龙虾(OK ), 鹅肝custard (几特别), 大磨菇(好味 )。我地经openrice订台,送咗一只鲍鱼(公众假期都有系估佢唔到嘅 )(味道ok), 我地都拣咗牛肉汤,好香,几好饮!主菜叫咗黑毛猪rack with apple sauce, 肉质有少少似猪颈肉,但无咁油腻。甜品包喺set入面,但得拣,无论卖相定味道都失望 最后饮品喇,我叫嘅earl grey 系twining, 所以ok. 老公叫coffee, 佢话好饮!环境ok啦,可能今晚人多,full house, 有d嘈,但起码台同台之间距离唔太近,唔会听同人地倾计先。Waiters 当中只有较年长𠮶位男侍应喺每次放低食物时有讲𠮶碟系乜野黎,另外𠮶几位后生嘅唔知系咪新人定替工,放低时一句野都唔讲,其实咁多个courses, 客人好多时会唔记得自己叫咗乜,有介绍会好好多。另外一赞佢地有将碟预热,令食物无咁快冻,值得一赞!

)(味道ok), 我地都拣咗牛肉汤,好香,几好饮!

甜品包喺set入面,但得拣,无论卖相定味道都失望

另外一赞佢地有将碟预热,令食物无咁快冻,值得一赞!
2014-10-01