餐厅: 永年士多港式車仔麵 (加拿分道)
资讯:

2021-04-21 528 浏览
本身好鍾意食車仔麵, 之前開張時要排長龍, 今次星期日去見到唔洗排隊,所以就試下!自選三餸車仔麵$43墨魚丸: 爽口彈牙, 有墨魚味韮菜餃: 唔算好大隻, 不過又幾好味蘿蔔: 必食, 煮到好腍, 好清甜, 勁勁勁好食叫左幼麵, 麵質煮到剛好, 份量都唔少, 湯底算幾濃, 啱晒我呢啲重口味人士另一碗叫左陳皮魚旦: 估唔到有咁多粒, 成6粒, 最鍾意陳皮魚旦比較硬身,好好趙墨魚蝦卷: 好有墨魚味, 有蝦粒, 用料一流酸齋: 好入味, 好腍粗麵, 叫左小辣, 男朋友話隻辣唔算好辣, 下次可以食再辣d咖央多士 $13有烘底, 脫卜卜, 咖央醬都好多, 好味整體來講CP值唔錯, 係尖沙咀嚟講用呢個價錢食到咁嘅質素已經好好!

自選三餸車仔麵$43
墨魚丸: 爽口彈牙, 有墨魚味
韮菜餃: 唔算好大隻, 不過又幾好味
蘿蔔: 必食, 煮到好腍, 好清甜, 勁勁勁好食

另一碗叫左
墨魚蝦卷: 好有墨魚味, 有蝦粒, 用料一流
酸齋: 好入味, 好腍

咖央多士 $13
有烘底, 脫卜卜, 咖央醬都好多, 好味

2021-03-07