餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (金巴利道)
资讯:

2024-01-17 93 浏览
已经到圣诞节啦!一到呢个佳节,好多餐厅都已经充满圣诞布置,极度有圣诞气氛。好似呢间位于尖沙咀嘅西餐厅甘,大大嘅落地玻璃窗,好靓,再加上大大嘅圣诞树🎄同雪人公仔☃️,点聚成好温暖嘅环境。而且餐厅座位好阔落,用餐嘅时候完全无拘束感🤗我同朋友拣左喺窗边嘅座位,可以一路享受晚餐,一路望住窗外嘅街景都算系好写意!💗小食:🧈海胆鱼子多士 + 酱多士🥂我同朋友每人仲送左一杯好靓嘅welcome drink🌟沙律:🥗蕃茄及牛奶软心芝士沙律- 好大旧牛奶软心芝士🧀 + 集锦蕃茄仔🍅,味道清清甜甜,用嚟做前菜最开胃主菜🍗松露烤焗法国黄鸡- 松露味好重,鸡肉焗得好嫩滑,份量非常足,三个人食都冇问题😋甜品🥧粟子蛋糕 - 吾算太甜,细细旧,两个人share食,啱啱好👍整体餐厅环境气氛都好好,好舒服,无论食饭定饮野都有种好chill嘅感觉🥂

小食:

主菜
🍗松露烤焗法国黄鸡

甜品
🥧粟子蛋糕
- 吾算太甜,细细旧,两个人share食,啱啱好👍

2023-12-26
  • 海胆多士