2023-09-28
呢間餐廳環境好適合同朋友聚會,因為無論是環境定係氣氛都好chill✨北海道煎帶子佐蟹味噌牛油,伴隨金山寺味噌醬汁和毛豆泥北海道煎帶子真真係好彈牙!帶子經過煎烤,外酥內嫩,搭配蟹味噌牛油,口感豐富。味噌醬汁的風味獨特。毛豆泥的口感綿滑!✨煙燻三文魚芝士卷配青瓜、蘆筍和飛魚籽煙燻三文魚唔會太鹹,而且食到鮮美口感與芝士的濃郁相輔相成。再加上清爽的青瓜,脆嫩的蘆筍和飛魚籽的點綴,又靚又好食!主菜✨紅燒澳洲牛頰肉佐焦糖蘿蔔和牛肉薯餅牛頰肉經過紅燒,肉質鮮嫩多汁,配上焦糖蘿蔔的甜脆口感,未食過蘿蔔蓉焦糖配搭真係好有驚喜。搭配 牛肉薯餅,口感酥脆,有啲似日式牛肉可樂餅!✨烤澳洲羊腰肉佐慢煮蒜頭和烤茄子泥羊腰肉經過烤製,口感嫩滑,搭配慢煮蒜頭的香氣!烤茄子泥的濃郁風味與羊肉完美融合!擺盤仲超級高級!First crush青瓜味突出過菠蘿味感覺好清新Passionate night 大大杯,而且隻杯好靚,啱晒打卡!
✨北海道煎帶子佐蟹味噌牛油,伴隨金山寺味噌醬汁和毛豆泥
✨煙燻三文魚芝士卷配青瓜、蘆筍和飛魚籽
主菜
✨紅燒澳洲牛頰肉佐焦糖蘿蔔和牛肉薯餅